Verenigingsactie: een paar honderd euro is snel verdiend!

Met enthousiasme en trouwe vrijwilligers kom je als vereniging een heel eind. Maar dan zijn er ook nog de onmisbare euro´s. Speciaal voor verenigingen die wel wat financiële steun kunnen gebruiken houdt online boodschappenservice Stockon een actie. Een paar honderd euro voor je vereniging is snel verdiend...

Over Stockon
Stockon is een nieuwe online boodschappenservice, die razendsnel groeit. Je grijpt nooit meer mis in je boodschappenkast. Via een app bestel je eenvoudig de boodschappen. PostNL, het moederbedrijf van Stockon, levert de producten af bij je voordeur (gratis bij bestellingen vanaf 25 euro).

Geld verdienen als vereniging
Verenigingen kunnen bij Stockon een unieke kortingscode aanvragen via onderstaand formulier. Iedereen die met deze code voor minimaal 25 euro aan boodschappen bestelt via de app van Stockon, verdient 10 euro voor zijn/haar vereniging en krijgt zelf ook nog eens 3 x 10 euro korting. Je verzilvert de code één keer en krijgt vervolgens korting op je eerste drie bestellingen. De actie loopt tot en met woensdag 12 december.

Deelnemen is eenvoudig
Vul onderstaand formulier in en wij zullen u de informatie toesturen.