• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker

ZVC wint met dubbele cijfers: 'het is geen reet aan zo'

VEENENDAAL Ze waren nog totaal niet moe en zonder zweetdruppeltjes op hun lichaam gingen de mannen van ZVC naar de kleedkamer. Hun klusje zat er weer op. Wederom een overwinning en opnieuw met speels gemak. Ditmaal was het tweede team van USVF de klos en werden zij met 10-2 huiswaarts gestuurd.

Jeroen van der Veer

Zonder smaakmakers Joop de Bruin en Jurrien van der Horst begonnen de zaalvoetballers uitstekend aan de partij. Al binnen 10 seconde lag de bal al achter de USVF-doelman en werd opnieuw duidelijk dat het een eenvoudig avondje ging worden. In de huidige competitie kent ZVC geen enkele tegenstand en is het eigenlijk elke keer alleen de vraag met hoeveel de Veenendalers gaan winnen.

Nou, dat werd vrijdagavond dus 10-2. Op hun dooie gemak wandelden de spelers over het veld en lieten ze de bal rondgaan. Vooral Stephan van Grootveld (4 doelpunten) en Leo van Eem (2 doelpunten) lieten daarbij goed overweg te kunnen in de zaal. ,,Dit is eigenlijk geen reet meer aan zo", aldus Corne Davelaar na afloop. De speler viel op door zijn verwoestende knallen, maar scoorde slechts een keer. ,,Het gaat ons te makkelijk af."

Zo dacht Mohammed Issaoui, goed voor twee treffers, er ook over. ,,Ach, je bent een klein uurtje in beweging", glunderde hij na afloop. ,,Zij staan in de middenmoot en je ziet dat wij geen enkele moeite met hun hebben. Dat zegt wel genoeg, toch?"