• * Archieffoto

    ZVC

ZVC scoort achttien keer en baalt van niveauverschil

VEENENDAAL De zaalvoetballers van ZVC Veenendaal hebben een monsterscore behaald tegen JCK-Aiso. De ploeg won met 18-3 en boekte de grootste overwinning van het seizoen. ,,Ik ben er eigenlijk wel klaar mee", aldus aanvoerder Mohammed Issaoui. ,,Het wordt tijd voor een hogere klasse."

Jeroen van der Veer

Het is al voor de zoveelste keer dat het net gestarte ZVC uithaalt tegen een tegenstander uit de competitie. Uitslagen met zo'n tien doelpunten verschil zijn de Veenendalers niet vreemd en ook vrijdagavond ging het weer met speels gemak. 

De wedstrijd begon een uur later omdat de scheidsrechter nergens te bekennen was en dit zorgde ervoor dat ZVC in slaap werd gesust. Na een snelle achterstand moest Joop de Bruin de schade met twee doelpunten herstellen en daarna ging het los en stond het met de rust 6-2 voor de Veenendalers.

Na de onderbreking ging het nog harder en stond het al snel 9-2. De thuisploeg had geen enkele medelijden en ging vrolijk door met scoren. Uiteindelijk stopte de doelpuntenmachine bij 18 treffers. ,,Het wordt tijd voor wat tegenstand", sloot Issaoui af.