• Michel Keulstra

Wonderbaarlijke comeback voor VCV dames

VEENENDAAL ,,We hadden steeds meer de overtuiging dat er echt wel wat te halen viel", zei Anne Brouwer, speelster van het vrouwenteam van volleybalvereniging VCV, na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen KapMakelaardij/SSS DS 1. Haar team stond na twee sets met 0-2 achter, maar in de daaropvolgende sets ontstond een wonderbaarlijke opstanding van de Veenendaalse ploeg en zo werd er uiteindelijk toch nog met 3-2 gewonnen.

 

Michel Keulstra

 

Na de winst van vorige week, lijken de dames van VCV zowaar in vorm te raken. ,,Na de 0-2 achterstand gingen we weer met meer servicedruk spelen. Daarnaast was er meer duidelijkheid en rust in eigen blokkering en verdediging en werkten we er keihard voor. We kregen steeds meer geloof in eigen kunnen en speelden met meer overtuiging. We pakten zelfs de leiding en hebben het afgemaakt", aldus Brouwer.

Door de tweede achtereenvolgende overwinning begint de ranglijst er ook weer wat beter uit te zien. ,,We hebben in deze derby een mooie overwinning behaald en zijn ook weer een plaatsje gestegen."

Setstanden: 22-25, 17-25, 25-21, 25-20, 15-13