• Ted Walker

Wie wordt sportman of vrouw van het jaar in Veenendaal?

VEENENDAAL In Veenendaal loopt enorm veel sporttalent rond, maar wie is nou eigenlijk de beste sportman of sportvrouw? Die vraag wordt beantwoord op het Sportgala 2018 en de organisatie roept mensen op om eventuele kandidaten te nomineren. 

Jeroen van der Veer

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert Sportservice Veenendaal het Sportgala. Tijdens dit feestelijke gala worden (prestatie)sporters uit Veenendaal in het zonnetje gezet.

TRAINER Vanaf aankomende editie wordt ook 'de trainer van het jaar' bekend gemaakt. Trainers die in aanmerking komen zijn trainers die in Veenendaal wonen, maar ook trainers die van buiten Veenendaal komen en training geven aan een Veenendaalse sporter of Veenendaals team.

SPORTTALENT Voorgaande jaren konden jeugdige sporters één keer worden uitgeroepen tot sporttalent van het jaar. Aangezien er sportertalenten zijn die achtereenvolgend goede prestaties leveren, is besloten dat een sporttalent meer dan één keer kan winnen.

VOORDRAGEN Je kunt nu een voordracht online kenbaar maken. Het gaat om sporters, trainers en/of teams die in 2018 een bijzondere sportprestatie hebben geleverd.

Stemmen kan door op de volgende link te drukken: nomineren