• DOVO

Wethouder Martijn Beek opent kunstgrasveld DOVO

VEENENDAAL Wethouder Martijn Beek heeft op de open dag van DOVO samen met Rob van Manen van Sportservice Veenendaal de officiële opening van het vierde kunstgrasveld bij DOVO verricht. Voorzitter Jan Willem de Groot is erg in zijn nopjes met het kunstgrasveld.

,,In totaal hebben we als vereniging nu de beschikbaarheid over vier kunstgrasvelden en twee natuurgrasvelden'', aldus De Groot. ,,De afgelopen jaren zagen we met name tijdens de winter dat op natuurgras veel wedstrijden afgelast werden, terwijl er op kunstgras wel gevoetbald kon worden. Het nieuwe kunstgrasveld biedt ons dus niet alleen betere trainingsomstandigheden maar zal ook de kans op afgelastingen verder doen afnemen."

De afgelopen zomermaanden is er in opdracht van Sportservice door de aannemer hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe veld. De oplevering van veld 5 vond net voor de start van het nieuwe voetbalseizoen plaats. Inmiddels zijn de eerste officiële (beker)wedstrijden op het veld gespeeld en wordt er volop op getraind.

Bijschrift foto: Rob van Manen (Sportservice), Jan Willem de Groot (voorzitter DOVO), Martijn Beek (wethouder gemeente Veenendaal) en Peter Robbertsen (secretaris DOVO) op het net geopende kunstgrasveld.