• * Archieffoto

    Ted Walker

'We krijgen opnieuw te weinig'

VEENENDAAL ,,Opnieuw krijgen we niet wat we verdienen", baalde SV Panter-trainer Ronald de Roos na afloop. Zijn ploeg verloor bij Voorwaarts met 3-1 en kon dus opnieuw geen drie punten bijschrijven.

Jeroen van der Veer

Op de vraag of het een gebrek aan kwaliteit is, is de trainer duidelijk. Met dat zit het wel goed, maar slaat het niet toe op de momenten dat het toe kan slaan. Dat was ook zo tegen Voorwaarts. Na een snelle 1-0 achterstand herpakte SV Panter zich en kreeg het grip op de wedstrijd. Toch moest het tot na de rust wachten op de gelijkmaker. 

Een vrije trap van Gerrold van Geenhuizen ging strak over de grond in het doel en daardoor leek SV Panter op jacht te gaan naar de winst. Het kreeg ook enkele mogelijkheden, maar scoren deed het niet. De thuisploeg wel na -zoals wel vaker dit seizoen- een standaardsituatie. ,,Vervolgens spelen wij alles of niet, gaat iedereen naar voren en krijg je de deksel op de neus."

Volgende week wacht de kraker tegen VVA Achterberg. Een duel waar De Roos naar uitkijkt. ,,Dat kan wel eens een leuk potje worden."

Voorwaarts - SV Panter