• FC de Heuvelrug

'We hebben gekregen waar we recht op hadden'

VEENENDAAL De goede prestaties van FC de Heuvelrug zijn eindelijk beloond met punten. Wekenlang laten de zaalvoetballers een stijgende lijn zien, maar bleef het vaak met lege handen achter. Tegen Volendam won het en ging de overwinning mee naar Veenendaal. ,,We hebben gekregen waar we recht op hadden. Je ziet echt een stijgende lijn en dat we steeds meer op elkaar ingespeeld raken."

Jeroen van der Veer

Door een individuele actie van Haroun Lemaalem kwam het al snel op een 0-1 voorsprong en die stand werd ook meegenomen naar de rust. Door prima keeperswerk van Mohammed Madien bleef het lang een magere voorsprong, maar daarna gingen de remmen los. Khalid Ouled Ahmed en Mourad Marbouh (2x) waren trefzeker en zorgden ervoor dat de twee tegentreffers enkel en alleen voor de statistieken waren. 

,,Mooi om te zien dat patronen en afspraken waarop getraind is in de wedstrijd terug komen", aldus speler/coach Hicham Saidi. ,,Afgelopen weken zat het soms tegen. Ik ben blij met deze mooie teamprestatie. Want dat was het echt. Even van genieten en woensdag weer vol aan de bak in onze eigen stad en mooie sporthal Oost."