• * Archieffoto

    Ted Walker

VZC haalt gigantisch uit en bekert verder

VEENENDAAL De waterpolomannen van VZC hebben een eenvoudige overwinning geboekt in de ManMeer!-cup. De ploeg van Joost Vlag was veel beter dan SG WZC en won met vijfentwintig doelpunten verschil van de ploeg die enkele klasse lager speelde. 

Jeroen van der Veer

In het eigen zwembad had vooral de omroeper een drukke avond, want hij mocht maar liefst 26 keer een Veenendaals doelpunt omroepen. In het eenzijdige duel won VZC met 26-1 van de ploeg uit Zoetermeer. Doordat het zo'n eenvoudige avond was, heeft hoofdtrainer Vlag nog meer talenten dan normaal de kans gegeven om hun kwaliteiten te tonen. Met succes, want de jonkies lieten mooie dingen zien.

Door de eerdere overwinning op PC de Hof en de winstpartij van zaterdagavond, is VZC opnieuw een ronde verder in de ManMeer!-cup. Wie de volgende tegenstander wordt, is nog niet bekend. 

Doelpunten VZC: Luc van der Weerd (5), Niels Veerman (4), Ruben Boorsma (4), Max Kunz (2), Sam Kunz (2), Victor van Dijk (2), Joshua van de Wilt (2), Robert Schinkel (2,) Jonie Brouwer, Tim Terlingen en Fabian Rood.