• Foto Janus Visser/BDU

VVA'71 krijgt ademruimte van curator

ACHTERBERG De curator heeft aan VVA'71 laten weten dat het ingangen ziet om het het voetbal in Achterberg mogelijk te redden. Nieuws dat met een grote glimlach door woordvoerder Walther Veltman werd omarmt: ,,Heerlijk, zo aan het begin van het jaar."

 

Jeroen van der Veer

 

,,Eigenlijk verandert er niets, alleen heeft de curator nu daadwerkelijk uitgesproken en aangegeven te geloven in onze plannen", vult Mark Bouman, één van de kartrekkers van het mogelijke nieuwe bestuur, aan. ,,Het is net als de V&D. Die zijn ook failliet, maar ook daar zijn mogelijkheden."

Die mogelijkheden bekijken Bouman en het mogelijk nieuwe bestuur in samenspraak met de curator en het huidige bestuur. ,,Alles communicatie loopt goed", spreekt Veltman opgelucht. ,,De deur is nog iets verder open gegaan, al blijven we wel onder toezicht."

,,De curator had dit nog niet formeel uitgesproken en wij zijn blij dat ze het nu wel doet. Dit betekent dat er vanaf vier januari in de huidige staat gevoetbald kan worden bij VVA'71. Behalve het eerste elftal. Die spelers zijn vrij om te staan en gaan waar ze willen", sluit Bouman af.