• Ted Walker

VRC wint met piepjong middenveld van VIOS

VEENENDAAL Na de promotie naar de tweede klasse kent VRC met zes punten uit twee wedstrijden een droomstart. De ploeg van Kees van Rijswijk bleek ook te sterk voor VIOS en gingen de punten na de 1-2 overwinning mee naar Veenendaal. 

 

Jeroen van der Veer

 

In het duel, dat vooral op het middenveld gespeeld werd, kwam VRC via Roy Rentenaar na een half uur op voorsprong. Een verdiende tussenstand, vond Van Rijswijk. ,,We waren voetballend prima en vergaten de 0-2 te maken."

Na de pauze drong VIOS aan en moest Bas Muller een bal van de lijn halen. Helaas voor de Veenendalers scoorde de thuisploeg daarna toch de 1-1. De Van Rijswijk-brigade liet het er niet bij zitten en had vrij snel een antwoord. Na een corner van Robin Segers werkte een verdediger de bal in eigen doel. ,,In de tweede helft werd het alsmaar slechter. Toch was ik na de 1-1 niet bang dat we gingen verliezen. Achterin staat het als een huis."

Een groot compliment ging vooral uit naar het middenveld van VRC. ,,Er stonden drie gasten met een gemiddelde leeftijd van 19. Een van 20, een van 18 en een van 19. Zij hebben vandaag als echte kerels gespeeld."

 

 

 

 

*Archieffoto*