• VRC-trainer Kees van Rijswijk

    Jeroen van der Veer

VRC-trainer na dit seizoen naar VVA Achterberg (update)

VEENENDAAL Na dit seizoen is Kees van Rijswijk de nieuwe trainer van VVA Achterberg. De huidige oefenmeester van VRC maakte een kleine maand geleden bekend te vertrekken bij de derdeklasser en heeft al snel een nieuwe club gevonden. 

Jeroen van der Veer

De 49-jarige is momenteel bezig met zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij VRC en had aangegeven er geen vierde jaar aan vast te plakken. ,,Dat is in goed overleg met de club besproken", zei hij toen in een eerder interview met deze krant.

,,Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging", aldus de oefenmeester. ,,Het is allemaal erg snel gegaan en na een goed gesprek, heb ik er over nagedacht en de beslissing genomen. VVA Achterberg wil een stabiele derdeklasser worden en vanuit daar doorgroeien. Dat spreekt mij aan. Daarnaast is er een jonge selectie met genoeg kwaliteit."

Bij VVA Achterberg neemt Van Rijswijk het over van Jan Jaap van Poel, maar de huidige VRC-trainer heeft eerst nog een klusje te klaren in Veenendaal. ,,Ik wil met VRC minimaal een periodetitel winnen. Daar moet alles voor wijken."