• Lex Van Lieshout

VRC-talent kiest voor overgang naar Veenendaal

VEENENDAAL Bij de start van volgend seizoen kan Veenendaal-trainer Arco van Elst beschikken over de talenten van Luuk van de Lustgraaf. De linkermiddenvelder heeft een verleden bij Vitesse en komt over van het Veenendaalse VRC.

 

Jeroen van der Veer

Het 18-jarige talent werd afgelopen seizoen met hoge verwachtingen teruggehaald naar VRC, maar dat avontuur stopt al na één seizoen. ,,De klik tussen mij en de trainer vond ik niet zoals ik het wilde en had verwacht", geeft de middenvelder als reden voor zijn vertrek. ,,Ik vind het ook belangrijk als ik vertrouwen krijg en dat voelde ik niet echt."

 

Nadat bekend werd dat Van de Lustgraaf VRC wilde verlaten, hingen diverse verenigingen aan de telefoon. Er werden ook meerdere gesprekken gevoerd, maar het gevoel zei dat hij voor Veenendaal moest kiezen.

,,Ik zie bij Veenendaal meer de mogelijkheid om speelminuten te maken en daardoor een betere voetballer te worden", aldus de tiener. ,,Daarnaast heeft deze club veel jonge jongens en willen ze de stap omhoog zetten. Ik denk dat ik mij daar goed thuis zal voelen."