• Archief BDUmedia

VCV-mannen slikken ruime nederlaag in Sliedrecht

VEENENDAAL De mannen van VCV hebben geen punten overgehouden aan het duel met Sliedrecht Sport 2. De formatie van coach Robert Pleizier kwam op momenten tekort en moest een 4-0 nederlaag slikken: 30-28, 25-18, 25-18 en 26-24.

In de eerste en de vierde set was VCV wel dichtbij setwinst. Toch lukte het niet om daadwerkelijk toe te slaan. ,,In de eerste set waren we op onze setpoints te krampachtig, waardoor die set alsnog naar Sliedrecht ging", aldus Pleizier. In de vierde set, toen Sliedrecht de teugels wat liet vieren, had VCV opnieuw lang uitzicht op setwinst. ,,Maar zij scoorden toch op de juiste momenten."

Toch had Pleizier ook genoten van het duel. ,,Sliedrecht speelde een goede wedstrijd, maar wij hadden zo nu en dan ook geweldige momenten. Elke set heb ik combinaties gezien waar Sliedrecht door verrast werd." Met name de middenaanvallers en diagonaal Timo Terlouw maakten een goede indruk. Pleizier: ,,We moeten alleen zorgen dat we die momenten vaker gaan krijgen. Daar gaan we mee aan de slag."