• * Archieffoto

    Ted Walker

Veenendaal geeft masterclass voetbal

VEENENDAAL Voor het eerst dit seizoen was Habib al Mohsinawi écht tevreden met het spel van zijn Veenendaal. Tegen AGOVV won het overtuigend met 4-1 en dat ondanks een 0-1 achterstand bij de rust. ,,Ik heb mijn ploeg nog niet zo goed gezien. Echt een masterclass voetbal hebben wij gegeven."

Jeroen van der Veer

Ondanks diverse mogelijkheden waren het de bezoekers die op voorsprong kwamen. Na een vrije trap viel de 0-1 onverdiend tegen de touwen. ,,We hebben over de hele wedstrijd drie grote kansen weggegeven, waarvan zij er eentje scoren. Toch was er bij ons geen paniek. We wisten dat we gingen winnen."

Daar was niets van gelogen en na rust gingen de remmen los. Mo Hassan Ali maakte de 1-1 en 2-1 en daardoor werd het veldoverwicht beloond. Alfred van Doorn en Adil el Bisis maakten het feest compleet. ,,Aan het begin van dit seizoen zei ik dat mijn ploeg tijd nodig had en dat mensen eind oktober het echte Veenendaal zouden zien. Die praatjes maken we nu waar en daar ben ik blij mee. We hebben vandaag echt goed gespeeld en ik heb genoten van de jongens."