• Ted Walker

PSV komt naar Veenendaal: 'Ze zijn gewaarschuwd'

VEENENDAAL In de tweede ronde van de KNVB-beker heeft GVVV eredivisionist PSV geloot. De Eindhovenaren komen midden december naar Veenendaal toe. 

Jeroen van der Veer 

,,Een prachtige loting", reageert verdediger Corné Davelaar. ,,Hopelijk komt er veel publiek en is er weer een mooie sfeer op het sportpark." 

Kansen om de volgende ronde te bereiken zijn natuurlijk minimaal, maar de penningmeester van de club zal ongetwijfeld in zijn nopjes zijn. Een ploeg uit de traditionele top drie ontvangen levert ongetwijfeld veel toeschouwers op, maar zij zullen hoogstwaarschijnlijk GVVV niet zien stunten. ,,Natuurlijk lijk je van te voren kansloos. Maar goed, misschien kunnen we verrassen. De bal is tenslotte rond", lacht Davelaar. 

Ook Berry Powel vindt het een mooie loting. De ervaren spits scoorde tot nu toe in elk KNVB-bekerduel voor GVVV. Of hij ook tegen PSV het net laat bollen? ,,Dat zou mooi zijn. Voor de club is dit een goede loting. Daarnaast een mooie ervaring voor de spelers."

Pitbull Taoufik Adnane wil benadrukken dat de Veenendalers zich niet zomaar gewonnen geven. ,,GVVV is oppermachtig in de beker, dus ze zijn gewaarschuwd. Nee, zonder gekkigheid. Het is natuurlijk zo dat zij een ongelofelijke slechte dag moeten hebben en wij een hele goede. Maar ja...Niets is zeker, al blijft het natuurlijk David tegen Goliath."