• * Archieffoto

    Ted Walker

'Ik heb anderhalf uur van mijn leven verspeeld'

VEENENDAAL Het debuut van hoofdtrainer Habib al Mohsnawi is bij voetbalvereniging Veenendaal uitgelopen op een flop. Tegen Advendo kwam zijn ploeg niet verder dan een gelijkspel en wat het voetbal af en toe niet om aan te zien. ,,Voor een wedstrijd heb je twee ploegen nodig. De tegenstander was alleen maar aan het schoppen en de scheids was ook niet best."

Jeroen van der Veer

De oefenmeester was na afloop glashelder in zijn oordeel; Advendo wilde er geen wedstrijd van maken en Veenendaal deed te weinig met de bal en liet zich meeslepen in het gevecht. Hierdoor kwam de eindstand op 1-1 en daar moet Veenendaal nog blij mee zijn ook. Pas in de 95ste minuut scoorde Gert Jan Snijders de gelijkmaker. 

,,Ik heb anderhalf uur van mijn leven verspeeld", sprak de trainer na afloop. ,,De wedstrijd was niet om aan te zien. Veel kaarten, harde overtredingen en slecht voetbal. Dit was absoluut niet wat ik ervan had verwacht."

In het duel vielen ook twee rode kaarten, waaronder eentje voor Alfred van Doorn (Veenendaal). ,,Zij speelden over het randje en wij zijn erin meegegaan. Dat is onze fout. Gelukkig maak je de gelijkmaker nog en kan je nog enigszins positief terugkijken."