• * Archieffoto

    Ted Walker

GVVV kijkt omhoog na broodnodige overwinning

VEENENDAAL De supporters van GVVV hebben eindelijk hun ploeg een thuisoverwinning zien boeken in de competitie. Nog niet eerder dit seizoen slaagde de ploeg van Niek Oosterlee hierin, maar tegen ASWH kwam daar verandering in. Een duidelijke 3-0 overwinning zorgde ervoor dat de Veenendalers weer wat adem kunnen halen, want de degradatiestreep begon in de nek te hijgen. 

Jeroen van der Veer

,,Ja, met die streep waren we wel bezig", bekende middenvelder Mart de Jong na afloop. ,,Vandaag was een belangrijke pot en dat besef was er bij iedereen. Nu stijgen we weer op de ranglijst, rekenen we af met het thuissyndroom en de novemberdip en kunnen we omhoog kijken."

Dit kwam mede door Berry Powel. De spits scoorde opnieuw een belangrijke treffer en door zijn 1-0 kreeg GVVV meer rust in het spel. Jeremy de Graaf maakte direct na rust de 2-0, waarna de buit binnen was. ,,ASWH heeft daarna wel veel de bal, maar we kwamen niet in gevaar. Eindelijk speelde we weer eens een fatsoenlijke wedstrijd. Of wij zo goed waren of zij zo slecht? Ik denk een combinatie van beiden."

Opnieuw Powel zorgde met zijn tweede van de middag voor de eindstand en daardoor liepen de spelers van GVVV lachend van het veld.