• Ted Walker

GVVV heeft voorkeur voor tegenstander KNVB-beker

VEENENDAAL Doordat GVVV afgelopen dinsdag Helmond Sport uit de KNVB-beker knikkerde, mogen de selectiespelers voorzichtig gaan dromen over de mogelijke tegenstander. Zaterdag is de loting en Mart de Jong heeft zo zijn voorkeur.

Jeroen van der Veer

,,Doe Feyenoord maar, die kunnen we hebben", zei de middenvelder van de Veenendalers lachend, doelend op de crisis die er momenteel in Rotterdam is.

In de tweede ronde van de KNVB-beker kan GVVV iedere ploeg loten die in de kokers gaat en daardoor behoort het tot de mogelijkheden dat de tweede divisionist speelt tegen de ploeg van Dick Advocaat en John de Wolf. Laatstgenoemde is daar sinds donderdag assistent-trainer en heeft een verleden bij GVVV. Zo bracht de oefenmeester de ploeg van de topklasse naar de tweede divisie. 

PENNINGMEESTER Door de successen in de beker zijn niet alleen de supporters en de spelers blij. Ook de penningmeester van de club heeft ongetwijfeld een vreugdedansje gemaakt. Doordat GVVV in de eerste ronde van Kozakken Boys won, ontving de club 10.000 euro en na de overwinning op Helmond Sport kwam daar nog eens 20.000 euro bij.