• Jeroen van der Veer

DOVO-soap krijgt nieuw hoofdstuk: Loenen verscheurt contract

VEENENDAAL Nog geen enkele wedstrijd heeft Patrick Loenen op de bank bij DOVO gezeten en toch verscheurt hij zijn contract. De oefenmeester van Sportlust'46 heeft geen vertrouwen in de toekomst van DOVO en heeft aangegeven volgend jaar toch geen hoofdtrainer van de Veenendalers te worden.

door Jeroen van der Veer

De breuk komt voort uit het feit dat de technische commissie is opgestapt. Zij hebben gesproken met Loenen en maakte afspraken. De sympathieke trainer geeft aan niet zeker te zijn van de uitwerking van de afspraken die hij met de oude technische commissie heeft gemaakt en hoe de nieuwe technische commissie hieraan vorm zal geven. 

Hierdoor heeft DOVO er een nieuw probleem bij en lijkt er maar geen einde te komen aan de soap. De club moet zoeken naar een nieuwe technische commissie, een trainer voor dit seizoen én eentje voor volgend seizoen. Er is echter een grote kans dat Bert van Hunenstijn binnenkort instapt en ook volgend seizoen aan het roer staat. De oefenmeester -met een verleden bij onder andere DVS'33- heeft al met de Veenendalers gesproken.