• Peter van Veen

Verliezend GVVV belooft beterschap (video)

VEENENDAAL Als geen ander beseft John de Wolf dat het moeilijk te begrijpen is, als hij vertelt dat het eerste uur tegen Spakenburg nog best redelijk was. De GVVV-trainer zag echter zijn ploeg door persoonlijke fouten afgestraft worden door de titelkandidaat uit het vissersdorp: 5-1. ,,Tegen persoonlijke fouten kun je niet voetballen. Je kunt zestig minuten goed spelen, maar daar win je geen wedstrijden mee."

 

Jeroen van der Veer

 

Desondanks is De Wolf optimistisch en wist hij van te voren dat het een lastig duel ging worden. Dit werd benadrukt toen de thuisploeg na drie minuten de 1-0 op het bord wist te schieten. ,,Daarna hebben we tot aan de rust gedomineerd", blikt de oefenmeester terug.

 

Na de 1-1 van Rodney Hofman ging iedereen er eens goed voor zitten, maar de dodelijke afwerking van de thuisploeg deed GVVV in de tweede helft de das om. ,,In het laatste kwartier mogen we van geluk spreken dat de einduitslag niet nog groter is geworden."

 

Volgende week wacht DVS'33 en vanaf dat moment hoopt men in Veenendaal op een goede serie. ,,Dan moet en gaat het gebeuren", zegt De Wolf strijdlustig. ,,Wij gaan veerkracht tonen."

Bron video: SpakenburgTV - YouTube.