• Team Veenendaal/ Ted Walker
  • Team Veenendaal/ Ted Walker
  • Team Veenendaal/ Ted Walker
  • Team Veenendaal/ Ted Walker
  • Team Veenendaal/ Ted Walker

Veenendalers 'smullen' van freestyle toernooi in Corridor

VEENENDAAL Team Veenendaal hield zondag samen met  Freestyle Voetbal Nederland voor de eerste keer een freestylevoetbaltoernooi in Winkelstad Veenendaal. Honderden mensen in Passage Corridor zagen de top van Nederland de strijd met elkaar aangaan. Tussendoor liet de Veense Freestyler Sheriff zijn kunsten zien.

Sjoerd van Stokkum

,,We mogen trots zijn op dit mooie topevenement. We ontvingen de top van Nederland, onder wie Nederlands kampioen Jesse Marlet. Het is ook mooi om te zien dat deze voetballers de jeugd inspireren. Het is een serieuze sport en we hopen dat deze sport ook in Veenendaal groeit. Het was een groot succes en we hopen samen met Freestyle Voetbal Nederland vaker mooie toernooien in Veenendaal te houden", aldus Abel ten Hoorn van Team Veenendaal.

ENTHOUSIAST PUBLIEK Guido van Moorselaar, van Freestyle Voetbal Nederland vult aan: ,,We konden onze sport laten zien aan een enthousiast publiek en dat is natuurlijk fantastisch. Daarbij was het toernooi een goede voorbereiding op het NK van 14 juli in Eindhoven. De freestylers kregen zondag het podium dat zij verdienen en het was een mooi toernooi. Als Freestyle Voetbal Nederland zijn wij blij met de samenwerking met Team Veenendaal en wij en de freestylers hebben enorm genoten. Dit toernooit is zeker voor herhaling vatbaar."

MEER INFORMATIE Voor meer informatie over deze sport en het NK ga je naar: www.freestylevoetbal.org. Voor meer informatie over Team Veenendaal ga je naar www.teamveenendaal.nl of kijk op Facebook, Twitter of Instagram.