• Archief BDUmedia

'Veenendaalse' clubs kennen hun bekeropponent

VEENENDAAL In de eerste knock-outronde van de KNVB-districtsbeker hebben de overgebleven 'Veenendaalse' clubs relatief gunstig geloot. De loting vond plaats bij voetbalvereniging RKVV DEM in Beverwijk.

Hoofdklasser DOVO mocht de poulefase overslaan en lootte een uitwedstrijd tegen het Hilversumse Wasmeer. DOVO speelt tegen de zondagtak, die uitkomt in de derde klasse en daar momenteel tweede staat.

Eerste klasser De Merino's komt in de eerste ronde uit tegen TOV uit Baarn. TOV speelt in de derde klasse en staat daar bovenaan.

Ook VRC (tweede klasse) plaatste zich voor de eerste knock-outronde en mag het opnemen tegen FC De Bilt, dat dertiende staat in de tweede klasse.

VV Veenendaal (vierde klasser) mag op zoek naar bekersucces tegen DVSU uit Utrecht. Die ploeg komt uit in de derde klasse zaterdag en staat daar momenteel op de tiende plaats.

VVA Achterberg (vierde klasser) debuteert in de eerste knock-outronde tegen Renswoude, dat in de tweede klasse uitkomt tegen onder meer VRC.

SPEELDATA De eerste knock-outronde wordt gespeeld in het (inhaal)weekend van 22 en 23 oktober. Bij een achterstand in de competitie of wegens andere redenen kan de competitieleider er voor kiezen om de wedstrijden midweeks te plannen, op 25 of 27 oktober.