• Foto: Jeroen van der Veer/BDU

Veenendaal voelt zich bestolen door scheidsrechter 

VEENENDAAL Opnieuw kan het Veenendaal van trainer Chris Minnebreuker geen overwinning bijschrijven. In de uitwedstrijd ging het tegen CDW met minimaal verschil onderuit en waren er vooral boze blikken naar de scheidsrechter. ,,Dit duel verdiende geen winnaar, al dacht de beste man daar anders over."

Jeroen van der Veer

Daarmee doelt de oefenmeester op de arbiter, die de thuisploeg in de eerste helft een penalty cadeau gaf. Minnebreuker legt de situatie uit: ,,De bal kwam in de zestien. Tegen een been van één van mijn spelers en het spel ging door. Na een minuut floot hij, na commentaar van CDW-spelers, en was het opeens een strafschop. Hij kwam zelfs naar mij toelopen, om de situatie uit te leggen. Dat doe je niet als je zeker van je zaak bent."

Toch lukte het Veenendaal daarna ook niet om in een uur voetballen nog te scoren. ,,Dus het ligt niet alleen aan die man, al is het wel zuur."

Ondanks wederom een nederlaag, raakt niemand bij Veenendaal in paniek. ,,De jongens hebben goed gespeeld en spelen met vertrouwen. Het duurt niet lang meer voordat wij weer aan de goede kant van de score staan."