• Archief BDUmedia

Veenendaal versterkt zich met Van de Kleut

VEENENDAAL In de persoon van Wout Jan van de Kleut heeft Veenendaal zich weten te versterken. De middenvelder komt over van Blauw Geel '55 en krijgt bij zijn nieuwe club volgend seizoen weer te maken met een oude bekende. Zo speelde hij eerder al samen met Luuk van de Lustgraaf. 

Jeroen van der Veer

Bij Blauw Geel speelt middenvelder Van de Kleut wekelijks in de basis en daar laat de 20-jarige zien waarom er aan hem het label 'groot talent' kleeft. 

In de jeugd speelde de rechtspoot bij Bennekom en als A-junior sloot hij al aan bij de selectie. In deze periode speelde hij samen met Luuk van de Lustgraaf, de speler die vorige maand aangaf ook volgend jaar actief te zijn bij Veenendaal. Tot een echte doorbraak kwam het bij Bennekom niet, waarna hij voor een vertrek koos. 

KAMPIOEN Bij Blauw Geel ontwikkelde Van de Kleut zich verder en nu is hij opgepikt door derdeklasser Veenendaal. Zijn nieuwe club heeft uitgesproken volgend jaar kampioen te willen worden en denkt met de middenvelder een belangrijke schakel aan boord te hebben gehaald.