Veenendaal rekent af met directe concurrent

VEENENDAAL Tegen de directe concurrent DVSA heeft Veenendaal een klinke overwinning geboekt. De lastige uitwedstrijd werd met 1-5 gewonnen en daarmee was oefenmeester Arco van Elst uiteraard tevreden. Beide ploegen strijden, samen met VVA Achterberg, om de titel en door de winst slaat Veenendaal nu een goede slag. ,,Ik ben zó trots op die gasten van mij."

 

Jeroen van der Veer

 

Aan het woord is de oefenmeester die na enkele wedstrijden het roer overnam en sindsdien is de weg omhoog ingeslagen. Het gat van acht punten is ingelopen en als Veenendaal over twee weken wint van Wageningen heeft het een periode te pakken. ,,Maar". benadrukt Arco van Elst. ,,Dat is niet ons doel. Wij gaan vol voor het kampioenschap."

 

Dat liet zijn ploeg ook tegen DVSA zien. Via Tim Boogers kwam het snel op voorsprong al werd er gerust met een 1-1 tussenstand. ,,In de tweede helft waren wij heer en meester en scoren wij vier keer."

 

Doelpunten makers waren Gert Jan Snijders (2x) en Dennis Quint (2x) en daardoor schut het nu DVSA even van zich af. ,,Twintig minuten voor rust hadden wij het even lastig en was ik best nerveus hoe mijn ploeg uit de kleedkamer zou komen. Gelukkig deden wij dit goed en grepen wij hen bij de strot. Conditioneel zijn wij ijzersterk en spelen altijd naar voren. Dat zag je ook vandaag en dan win je met duidelijke cijfers. Een groot compliment naar mijn jongens."