• Foto: Jeroen van der Veer/BDU

Veenendaal in de hoek van de klappen

VEENENDAAL Het zit Veenendaal nog alles behalve mee. Nadat het vorig jaar degradeerde, staat het nu na twee wedstrijden nog altijd op nul punten. Echteld bleek met duidelijke cijfers te sterk voor Veenendaal, waardoor de wedstrijd van volgende week tegen Wageningen cruciaal lijkt te worden. ,,Tja, ik merk ook wel dat het rommelt", aldus hoofdtrainer Chris Minnebreuker.

 

Jeroen van der Veer

 

Daarmee doelt Minnebreuker op het feit dat de hoge verwachtingen nog niet waar worden gemaakt. Ook tegen Echteld ging het onderuit en loog de uitslag er niet om; 0-3. ,,We geven ze te makkelijk weg en creëren amper iets", legt de oefenmeester de vinger op de zere plek.

 

In de eerste helft waren er geen doelpunten te bewonderen en zat het vuurwerk pas in de laatste vijfenveertig minuten. De drie treffers deden Veenendaal uiteindelijk de nek om. ,,We speelden misschien te naïef. Een doelsaldo van twee voor en zes tegen is gewoon slecht te noemen. De komende week moeten wij keihard trainen en volgende week moet het gebeuren. Het wordt nu al een cruciaal potje."