• Ted Walker

VCV zet ondanks verlies een nieuwe stap

VEENENDAAL De volleybalheren van MKB Accountants/VCV verloren dan wel met 3-1 van Van Daal, maar coach Hans Seubring kan tevreden zijn over bepaalde ontwikkelingen. Dit seizoen wordt gezien om te investeren en daarin slaagt het steeds meer. Zo was afgelopen zaterdagavond Robbert de Wilde een lichtpuntje. 

 

Jeroen van der Veer

 

Het is te goed om te degraderen uit de topdivisie en daarom maakt Seubring zich geen zorgen na de nederlaag. Natuurlijk ziet ook hij liever resultaat in de uitslagen, maar de ontwikkelingen staat centraal. Hij was dan ook blij dat De Wilde zich liet zien. ,,Hij stond zijn mannetje en was in de passing heel goed."

Hij was daarin een van de weinige, want VCV was slordig in de passing. Hierdoor kreeg het geen grip op Van Daal en verloor het terecht. ,,Normaal sleept Timo Terlouw ons er dan doorheen, maar dat lukte zaterdag niet."

In de beker wonnen de Veenendalers nog van Van Daal en doordat het verloor is het voor Seubring duidelijk dat VCV nog een lange weg te gaan heeft. ,,We zijn wisselvallig. Dat is niet erg, maar dat betekent wel dat we nog veel werk te doen hebben. Gelukkig is deze groep leergierig en doen we dat graag met z'n allen."