• Ted Walker

VCV vrouwen verliezen ook derde wedstrijd

VEENENDAAL Het gaat de volleybaldames van VCV dit seizoen nog niet voor de wind. Zaterdagmiddag werd namelijk ook de derde wedstrijd van dit seizoen verloren. Thuis ging de ploeg met 0-4 onderuit tegen koploper WVC Volley Dames 1 uit Wierden. ,,Het werd vandaag duidelijk dat deze tegenstander nu eenmaal verder is dan wij", zo beschrijft Anne Brouwer, speelster van VCV, de wedstrijd.

 

Michel Keulstra

 

En dat terwijl Rudi Kun Kuti, sinds dit seizoen de nieuwe trainer van de vrouwenploeg van VCV, het nog wel over een andere boeg probeerde te gooien voor deze wedstrijd: ,,We besloten wat nieuws te proberen door, ondanks een kleine selectie, toch met een libero te gaan spelen. Hierdoor was er zeker meer stabiliteit en rust in de passlijn, maar het ontbrak echter aan continue scorend vermogen. Er waren dus pieken en dalen, maar het was onvoldoende om een punt te pakken", aldus Brouwer.

Door de derde nederlaag in evenzoveel wedstrijden staan de vrouwen van VCV puntloos onderaan, maar qua doelsaldo nog wel net boven SSS Dames 1.

Setstanden: 19-25, 18-25, 22-25, 18-25