• Ted Walker

VCV moet nu echt punten gaan pakken

VEENENDAAL Het is alles behalve het seizoen van VCV. Het moest al diverse nederlagen incasseren en ook zaterdagavond bleek VCN in Capelle aan de IJssel met 3-0 te sterk. Hierdoor staat het nog altijd op de voorlaatste plaats en als het daar niet weg komt, dan degraderen de volleybalmannen aan het eind van dit seizoen. 

Jeroen van der Veer

Tegen de inmiddels nummer vijf uit de competitie leek de ploeg van Hans Seubring goed mee te kunnen. Desondanks ging de eerste set met 25-19 verloren en ook de tweede werd een prooi voor de thuisploeg; 25-22. 

De Veenendalers vochten voor hun laatste kans in deze wedstrijd, maar ook de laatste set ging verloren. Door de 25-21 ging het na drie sets onderuit en kon het op de terugreis gaan nadenken hoe ontsnappen aan degradatie mogelijk is. Het staat namelijk op de voorlaatste plaats, met een gat van twee punten op de ploeg boven hen (Tilburg). Zij hebben echter twee wedstrijden minder gespeeld en staan op een promotie/degradatie-plek.

Aanstaande zaterdag is Reflex de tegenstander en in een kolkende Sporthal West kan het nog wel eens spoken. Mogelijk weet de Seubring-brigade daar te stunten tegen de koploper.