• Ted Walker

VCV mannen boeken nette overwinning

VEENENDAAL De mannen van VCV zijn goed uit de winterstop gekomen. In de eigen Sporthal-West werd met duidelijke cijfers afgerekend  met Kenders Bouw-DIO Heren 1 uit Bedum, 3-0. ,,Ik denk dat het bij elkaar allemaal maar een klein uurtje heeft geduurd, toen hadden we de overwinning binnen. Dat was lekker", zegt trainer Hans Seubring.

 

Michel Keulstra

 

Daarnaast was de terechte zege om meer redenen ook een zoete volgens Seubring. ,,Bij hun thuis hebben we hem eerder in de competitie aardig op de broek gehad, dus dit was onze revanche. Wij zitten nu als team natuurlijk ook in een heel andere fase. Vandaag hadden we iedere set al vrij snel een grote marge en die wisten we te handhaven. Bij hun zag je de frustratie ook al snel toenemen. Bij ons stond het als een huis."

En dus kan er met vertrouwen worden gekeken naar de toekomst. ,,We zijn goed uit de winterstop gekomen en ik heb het idee dat we beter voorbereid zijn op tegenstanders. Hopelijk werpt dit zijn vruchten af de rest van de competitie", aldus de winnende coach.