• Ted Walker

VCV door eigen fouten onderuit 

VEENENDAAL Tegen het uit de Eredivisie gedegradeerde ZVH uit Zevenhuizen is het VCV niet gelukt om te winnen. In eigen hal ging het met 2-3 onderuit en dat had het vooral aan zichzelf te danken. Wouter Pilon, een van de oudste spelers in het Veenendaalse kamp, was dan ook zelfkritisch. ,,Na afloop heb ik mijn excuus aangeboden. Mijn passes waren niet goed genoeg."

 

Jeroen van der Veer

 

Na een 0-1 achterstand wist VCV zijn rug te rechten en kwam het op een 2-1 voorsprong. ,,In de vierde set ging het ook goed en stonden wij 12-10 voor. Toen had ik het gevoel dat wij de wedstrijd gingen winnen, maar opeens komen zij helemaal terug in de partij."

In de vijfde en beslissende set ging het vervolgens fout en daardoor verloor men met 2-3. ,,Normaal kom ik persoonlijk wel uit een dalletje, alleen in deze wedstrijd lukte dat niet. Mijn passes waren niet goed en daar baal ik dan van. Ik heb mijn excuus aangeboden en was even flink pissig."

Toch ziet Pilon het seizoen rooskleurig in. ,,Het is mij duidelijk geworden dat wij van iedereen kunnen winnen. Dat maakt deze competitie zo mooi." 

Setstanden: 21-25, 25-22, 25-21, 19-25, 11-15.