• Foto: Peter van Veen

Van Meegdenburg wijst GVVV naar de top zeven (update)

VEENENDAAL Het ging moeizaam, maar het is GVVV gelukt om een driepunter voor de neus van hekkensluiter SteDoCo mee naar Veenendaal te nemen. De ploeg van John de Wolf won met 0-3 en zag doelman Johan Jansen bij een 0-0 stand een strafschop keren. ,,Eigenlijk voelde je vanaf dat moment dat het niet mis kon gaan", aldus De Wolf.

Jeroen van der Veer

Grote man aan de kant van GVVV was de 41-jarige Dennis van Meegdenburg. De aanvalsleider wist na een uur spelen de belangrijke 0-1 te maken. Olivier Pilon scoorde vervolgens alweer zijn elfde competitiedoelpunt en ook invaller Patrick Heesakkers was trefzeker. ,,Lekker om zo'n bank te hebben. Heesakkers stond er nog maar één minuut in."

Door de 0-3 overwinning staat de Veenendaalse grootmacht na een enorme inhaalrace op de zevende plaats. Precies de plek waar het aan het eind van het seizoen ook minimaal wil staan. ,,Dit moeten we volhouden en doortrekken. Niemand had verwacht dat we zo snel de top zeven hadden bereikt, maar dit is het begin", aldus een strijdlustige De Wolf.