• Henne Taboas en William van Stempvoort.

    Panter

Van Gent Finaleweken: 'Zij hebben alles voor de club over'

VEENENDAAL In de slotfase van de competitie heeft Panter-trainer Ronald de Roos de steun en hulp van William van Stempvoort en Henne Taboas. Beide heren zijn echte clubmannen en willen samen met de hoofdtrainer er alles aan doen om in de derde klasse te blijven.

Jeroen van der Veer

,,Henne laat zijn eigen team in de steek om naast mij te kunnen zitten en William begint al eerder aan zijn taak", zegt een trotse De Roos. ,,Ik vind dat echt schitterend. Zij hebben alles voor de club over."

Momenteel verkeerd Panter in zwaar weer en is de nacompetitie bijna niet meer te ontlopen. Een klein wonder kan de ploeg nog helpen, maar de kans is zeer groot dat het seizoen nog een staartje krijgt. 

Om niets aan het toeval over te laten, hebben clubmannen Van Stempvoort en Taboas besloten hoofdtrainer De Roos te helpen. Van Stempvoort zou eigenlijk pas volgend seizoen assistent van het eerste van Panter worden, maar begint dus al eerder bij de vereniging. ,,Zijn invloed is al direct zichtbaar. Hij is zo enthousiast en gedreven", aldus De Roos. ,,In de kleedkamer en in de groepswhats-app is hij ook al nadrukkelijk aanwezig. Prachtig om te zien."