• Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Zeldzaam slippertje VVA Achterberg 

ACHTERBERG Na flink wat overwinning op rij heeft VVA Achterberg tegen Lienden punten verspeeld. De ploeg van Jan Jaap van der Poel ging met 3-1 onderuit en dat was volgens de oefenmeester terecht: ,,Zij waren feller en gingen voor elk duel. Wij hebben zelf te weinig gebracht."

 

Jeroen van der Veer

 

Ondanks dat beide ploegen in de eerste helft enkele mooie mogelijkheden kregen, werd er niet gescoord. Direct na rust was dit wel het geval en moest VVA Achterberg aan de bak. De tegentreffer zorgde ervoor dat het iets beter ging voetballen en via Yat-Wing Law kwam het knap terug in de wedstrijd. ,,Daarna krijgen wij via Peter Pater een hele grote kans, maar komen we niet op voorspong."

 

In de omschakeling werd de achterhoede van VVA Achterberg vervolgens gepasseerd en moest het overschakelen op plan B. Dit alles of niets offensief leverde echter niet het gewenste resultaat op en moest het zelfs nog een derde treffer incasseren. ,,Wij zijn te kwetsbaar om aan het kampioenschap te denken. Doordat de concurrentie dit seizoen punten laat liggen, zitten wij nog wel in de race. Toch zal je mij niet over de titel horen praten."

 

*Archieffoto