• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: VVA Achterberg behaalt doelstelling en krijgt toetje

ACHTERBER Feest in Achterberg, want de plaatselijke VVA heeft door de derde plaats zijn doelstelling bereikt. Het is hierdoor een duel voor het einde van de competitie verzekerd van nacompetitie. ,,Ook het tweede heeft zich vandaag veilig gespeeld en daardoor is dit een prima weekend."

 

Jeroen van der Veer

 

Aan het woord is Jan Jaap van der Poel, die van VVA Achterberg weer een leuk voetballende ploeg heeft gemaakt. Ook tegen DVSA liet het zien over veel talent te beschikken en werd er eenvoudig met 3-1 gewonnen.

Door een treffer van Toine Korthouwer kende het een wereldstart en door treffers van Dennis Veer (2x) werd na rust een 3-0 voorsprong gepakt. De tegentreffer bleek slechts voor de statistieken. ,,We moeten nu zorgen dat wij iedereen fit krijgen voor de nacompetitie en dan gaan we daar zo goed mogelijk voor de dag komen", aldus de oefenmeester. ,,Het is in ieder geval mooi dat het bij VVA Achterberg weer over voetbal gaat en dat er plezier is. Dit toetje is dan ook schitterend voor de gehele vereniging. Het is nu aan ons om te laten zien hoe goed wij kunnen zijn."