• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Verliezend GVVV keldert op de ranglijst

VEENENDAAL Een 2-5 nederlaag heeft ervoor gezorgd dat GVVV op de tiende plaats is geëindigd in de Tweede Divisie. Jong Sparta bleek veel fitter en frisser en won terecht van de ploeg van John de Wolf. ,,Bij ons is het op."

 

Jeroen van der Veer

 

Met oefenwedstrijden erbij heeft GVVV 52 duels gespeeld en dat breekt hen nu op, vindt De Wolf. ,,Dat gaan we volgend jaar anders doen. Daarnaast missen we Bart Hulsbos al tijden. Met hem erbij krijg je toch zo'n 15 doelpunten minder tegen."

FLINK BOOS Ook tegen Sparta was het gatenkaas en na ruim een half uur stond het al 0-3. Na rust scoorde Frank Tervoert twee keer, maar deden de Rotterdammers dat ook. ,,In de rust ben ik flink boos geworden, maar dat hielp blijkbaar niet. Zij trainen zeven keer per week en konden wel brengen wat wij niet deden."

INTERN Waar de doelstelling was om bij de eerste vijf te eindigen, staat het nu 10de. ,,Dit seizoen sluit je hierdoor niet lekker af. We hebben veel tegendoelpunten en scoren te weinig. Intern weten wij waar dat aan ligt.  Als ik heel eerlijk ben, had ik van dit seizoen meer verwacht."

*Archieffoto