• * Archieffoto

    Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Veenendaal slaat zichzelf voor het hoofd

VEENENDAAL Als Veenendaal 'gewoon' had gewonnen van Hees dan kon het een leuke laatste speeldag van de competitie worden. Nu kwam de ploeg van Arco van Elst tegen Hees niet verder dan een gelijkspel en slaat het zichzelf nu voor het hoofd. ,,Won je, dan kon je nog een periode pakken omdat de concurrentie punten verspeelden. Nu sta je met lege handen."

Jeroen van der Veer

Tegen Hees stond het binnen een ruim half uur op een 2-0 voorsprong (treffers: Sjoerd Snijders en een eigen doelpunt) en leek er niets aan de hand. Tot Hees vlak voor rust de 2-1 produceerde en na rust zelfs op gelijke hoogte kwam.

Door een treffer van Stephan van Grootveld leek de overwinning binnen, maar vlak voor tijd viel de 3-3. ,,Daarna schieten wij nog op de paal en hoor je na afloop dat de concurrent geen goede zaken heeft gedaan. Gatverdamme, wat baal ik hier van", mopperde Van Elst na afloop. Er had zaterdag, en zeker het gehele seizoen, meer ingezeten en dat hebben we vergeten te realiseren. Nu nog één wedstrijd en dan is het seizoen klaar."