• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: VCV vrouwen krijgen te weinig

VEENENDAAL Helaas hebben de dames van VCV het seizoen niet af kunnen sluiten met een zege. In eigen huis werd met 1-3 verloren van Pegasus dames 1 uit Nijgemen. Daarmee kreeg de Veenendaalse ploeg te weinig, want de twee teams ontliepen elkaar niet veel. Dat gevoel had Anne Brouwer ook ,,Het was duidelijk dat er zeker veel meer had ingezeten."

Michel Keulstra

De eerste twee sets in deze laatste wedstrijd van het seizoen, waren namelijk zeker niet slecht aan de kant van VCV en daarom had het team minstens één punt verdiend in die sets. Die kwam er echter niet. ,,We waren wisselvallig en wisselden goede momenten af met mindere, maar we pakten in beide sets een voorsprong. Maar helaas konden we die net niet vasthouden. Dat lukte ons in de derde set wel en die wonnen we dan ook. In de vierde set zorgde een eindsprint nog voor een acceptabele stand, maar eigenlijk liepen we de hele set achter de feiten aan", aldus Brouwer.

Ondanks het verlies, is er volgens Brouwer ook plek voor positivisme. ,,Belangrijker is dat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen aan de wedstrijd en Kelly Bolink na vijf jaren VCV een publiekswissel en daarmee haar verdiende afscheid heeft gekregen."

Setstanden: 22-25, 22-25, 25-19, 20-25