• Jeroen van der Veer

Van Gent Finaleweken: In trouwpak langs de lijn bij Panter

VEENENDAAL Binnenkort verschijnt trainer Ronald de Roos in zijn trouwpak langs het hoofdveld van Panter. Niet omdat hij opnieuw in het huwelijksbootje stapt, maar omdat belofte schuld maakt.

 

Jeroen van der Veer

 

Toen Ronald de Roos op 19 maart met zijn vrouw trouwde, zei hij tegen grensrechter Henk Versteeg dat het blauwe trouwpak opnieuw aanging als 'zijn' Panter een prijs wist te pakken. Nu de periodetitel voor het oprapen ligt, was Versteeg er als de kippen bij om de hoofdtrainer te helpen herinneren aan deze opmerking. ,,Hij kan hopelijk snel weer uit de kast."

Daarnaast zal ook Versteeg netjes langs de kalklijn verschijnen. De grensrechter die steevast in zijn korte sportbroek vlagt, zou bij een prijs een blauw cobertje aantrekken.

,,Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen", aldus de hoofdtrainer van Panter. ,,De voorsprong is met nog drie wedstrijden te gaan zes punten, maar we hebben nog niets. Pas de eerstvolgende wedstrijd nadat we een periodetitel hebben ziet het publiek twee mannen met een net pak langs de lijn."