• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Tien treffers voor Veenendaal 

VEENENDAAL Het was voor de spelers van Veenendaal prijsschieten in de wedstrijd tegen Oranje Wit. Uiteindelijk werden tien mogelijkheden omgezet in treffers en daardoor behaalde de ploeg van Arco van Elst de dubbele cijfers. Kritisch puntje was echter de drie tegentreffers; 10-3. ,,Ja, daar baal ik dan wel van."

 

Jeroen van der Veer

 

,,Maar hé, daar moeten we niet te veel naar kijken", aldus de oefenmeester. ,,We spelen vierde klasse en dan gaat er wel eens wat mis. We moeten dan ook niet denken dat we alles makkelijk winnen. Als ze alles foutloos konden, dan was ik niet nodig geweest en dat heb ik liever nog niet."

 

De goedlachse trainer was duidelijk in een vrolijke bui en dat is niet gek na de galavoorstelling in de eerste helft. Daarin scoorde zijn ploeg zeven keer. ,,Maar alles zat ook wel mee, moet ik zeggen. Een voorzet die zo de kruising invliegt bijvoorbeeld. Ach, dat is ook wel lekker hoor."

 

In de rust zei hij zijn spelers dat ze moesten blijven voetballen en dat de bal snel rond moest gaan. Daarin slaagde het niet en Veenendaal werd gemakzuchtig. ,,De tweede helft was geen reet aan."

 

Doelpunten werden gemaakt door Tim Boogers (5x), Dennis Quint (2x), Nico van Kesteren, Roan Bos en Sem Bos.

 

*Archieffoto