• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: SKF tegen Antilopen

VEENENDAAL De korfballers van SKF spelen hun beslissingswedstrijd komende zaterdag tegen Antilopen. Dat is de uitkomst van de laatste speelronde in de overgangsklasse D, afgelopen zaterdag.

Waar de Veenendalers al weken wisten dat ze een beslissingswedstrijd tegen degradatie moesten gaan spelen, was dat voor Antilopen wel anders. De ploeg uit Leusden kon dat duel nog ontlopen als er zaterdag in een rechtstreeks treffen werd afgerekend met concurrent Oranje Wit uit Dordrecht. Dat gebeurde niet, Antilopen verloor met 20-30.

Daardoor spelen SKF en Antilopen zaterdag in Maarssen tegen elkaar. Inzet is handhaving in de overgangsklasse. Waar Antilopen zijn laatste wedstrijd verloor, kende ook SKF geen goede generale repetitie. De Veenendalers gingen zaterdag met 17-26 onderuit tegen Pernix. Zaterdag zal het in Maarssen in de hal van OVVO/De Kroon wel anders moeten bij SKF. De Veenendalers worden daarbij gesteund door een grote groep supporters. Leden van SKF kunnen gratis met de bus naar het beslissingsduel.