• Foto: Henriet Vink/BDU

Van Gent Finaleweken: Selectie VRC krijgt vorm

VEENENDAAL Bij voetbalvereniging VRC zien ze volgend seizoen Harmen Diepgrond, Patrick van Brummelen en Stefan Tanis niet meer in het eerste team voetballen. Op de clubwebsite staat te lezen dat deze drie spelers om uiteenlopende redenen stoppen met selectievoetbal. 

 

door Jeroen van der Veer

 

Eerder dit seizoen maakten Luuk van de Lustgraaf en Sven van Asselt al bekend volgend jaar voor Veenendaal te voetballen en gaat groeibriljantje Robin Segers naar GVVV toe.

Daartegenover staat wel de komst van drie, al eerder aangekondigde, nieuwelingen. Zo komt Erik van de Putten over van Tweede Divisie-club FC Lienden, maakt Jesse Sprokkelenburg de overstap van DOVO en zal ook Rick de Koning weer zijn voetbalschoenen aantrekken. 

 

ACHTIEN SPELERS Hierdoor telt de selectie voor volgend seizoen achttien spelers. Want, zo staat op VRC-site te lezen: ,,Alle andere spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen bij VRC te zullen spelen."

De spelers die daardoor volgend jaar in het gele tenue lopen zijn Bas Muller, Edwin van de Berg, Erwin Huijbens, Joran ten Have, Justin Kampert, Koen Nijhuis, Mark Segers, Martijn Aveskamp, Max Kok, Mitch van de Berg, Remco Kuijsten, Roy Rentenaar, Ruben Rentenaar, Stefan van Leeuwen, Steven Diepenveen, Tim Muller, Wim van der Wilt en Youri Wiesman.