• Archief BDUmedia

Van Gent Finaleweken: Seizoen VCV is als een nachtkaars uitgegaan

VEENENDAAL De laatste wedstrijd van het seizoen is voor de mannen van VCV niet gelopen zoals de selectie had verwacht. Tegen Hengelo ging het in eigen huis met 0-3 onderuit en daardoor ging het seizoen als een nachtkaars uit. ,,We hebben echt versterking nodig, anders krijg je nog zo'n zwaar jaar."

Jeroen van der Veer

Want dat was het voor de volleybalheren. Er werd meer verloren dan verwacht en daardoor zien we VCV terug op de negende plaatst. ,,Dat willen we niet nog eens en daarom gaan we de komende periode gebruiken om spelers aan te trekken", aldus speler Wouter Pilon.

In eigen hal kreeg het zoals gezegd zaterdagavond een flinke tik. Er stond dan weliswaar helemaal niets meer op het spel, de altijd fanatieke Pilon kon maar moeilijk leven met de nederlaag. ,,Ik word er altijd kriebelig van als mensen zeggen dat de wedstrijd toch nergens meer om ging. Misschien sluipt het er onbewust in, maar het gebeurt wel. Je hebt verantwoordelijkheid en eergevoel en wil toch altijd winnen?"

De setstanden van 22-25, 17-25 en 16-25 zorgden ervoor dat VCV met lege handen achterbleef. ,,Het was niet best, laten we het daar maar bij houden", sloot Wouter Pilon af.