• Guido de Boer

Van Gent Finaleweken: Seizoen De Merino's is gespeeld

VEENENDAAL Er rest niets anders meer voor De Merino's dan de resterende wedstrijd uit te spelen. De ploeg van Henne Oostermeijer zag zijn laatste kans op een prijs tegen DTS verloren gaan; 1-2. Met een gat van vijf punten denk Oostermeijer niet heel positief meer. ,,Nee, het seizoen is wel klaar. Wij gaan geen periode meer pakken."

 

Jeroen van der Veer

 

Dat er geen prijs inzit is nog niet het ergste, het deed Oostermeijer meer pijn dat hij geen eenheid meer ziet bij zijn spelers. ,,In de winterstop sta je dicht bij de koploper en daarna verlies je een paar keer. Dat doet iets met een team en dat zag je zaterdag tegen DTS ook. Bij hen zag ik een team en bij ons niet."

 

Eigenlijk was het duel voor rust al gespeeld. Ondanks dat DTS op de counter speelde, waren zij uiterst trefzeker. Twee kansen leverde ook direct twee doelpunten op en vervolgens speelde De Merino's vooral tegen zichzelf. Pas acht minuten voor tijd viel de 1-2 via Patrick Donkevoort, maar de gelijkmaker bleef uit. ,,Terwijl wij daar wel de kansen voor hadden. We moeten nu de vier overige potjes goed afsluiten en weer eens lekker gaan voetballen."

 

*Archieffoto