• * Archieffoto

    Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Scherpte bij VRC ontbreekt

VEENENDAAL In een wedstrijd die nergens meer om ging heeft VRC een nederlaag te verwerken gekregen. Op eigen veld ging het onderuit tegen VVOP en dat was tegen de verhoudingen in. ,,Een gelijkspel was denk ik verdiend geweest."

Jeroen van der Veer

Als geen ander weet Jan Gaasbeek dat zijn ploeg met hun hoofd al bij de nacompetitie voor promotie is, maar toch baalde hij wel. De oefenmeester wil altijd winnen en belangrijker; een goed gevoel krijgen. ,,Alleen ik merkte het deze week al", aldus de oefenmeester. ,,Het is allemaal net iets minder scherp en dat bleek zaterdag ook."

Na een achterstand scoorde Stefan van Leeuwen nog voor rust de 1-1, maar sloegen de bezoekers in de tweede helft nog één keer toe. ,,Het positieve aan deze wedstrijd is het gegeven dat iedereen heel is gebleven. Toch ga ik nog wel met de jongens spreken, want dit kan één keer gebeuren... maar geen twee keer. We moeten vertrouwen tanken en dat doe je door punten te pakken. Dat zat er vandaag in en we verdienden het ook zeker niet om te verliezen. Dat weten mijn jongens ook."