• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Panter vergeet goede zaken te doen

VEENENDAAL Won het van VCA, dan had Panter rechtstreekse degradatie uit de derde klasse definitief ontlopen. Maar, als telt niet in de sport en daarom blijft het voor de ploeg uit Veenendaal spannend. Het kwam op eigen veld niet verder dan een bloedeloze 0-0 en daarom was trainer Henne Taboas ook flink pissig. ,,Dit gaan ze dinsdag nog wel even te horen krijgen."

Jeroen van der Veer

Alles wat er in een wedstrijd fout kon gaan, ging voor Panter fout. Ballen over drie meter kwamen niet aan, spelers gingen onder de bal door en ook werden er amper duels gewonnen. Terwijl het vorige week nog Advendo helemaal van het veld speelde, was het zaterdag brandhout. ,,Hoe dat kan, weet ik niet. Zoals ik vaker zeg: wij verliezen alleen van onszelf. Ook vandaag weer. Van zo'n tegenstander mag  je niet verliezen en toch waren wij vandaag even slecht."

Ondanks dat Panter een paar keer gevaarlijk voor het doel kwam, mocht het ook enkele keren van geluk spreken dat het niet op achterstand kwam. ,,0-0 is een terechte uitslag. Twee van zulke ploegen verdienen niet om te winnen."

Met UniVV en Keizerstad nog op het programma, eist Taboas min of meer zes punten van zijn ploeg. ,,Anders maken wij het onszelf wel heel lastig. Het gaat een spannend slot van de competitie worden, want vandaag zijn we met één punt niets opgeschoten."