• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Panter snoept VVA Achterberg punten af

VEENENDAAL Vorige week zei Ronald de Roos al dat Panter dolgraag de punten wilde afpakken van VVA Achterberg en daarin is het geslaagd. Na een razendsnelle goal van Gerrold van Geenhuizen kwam het op 0-1 en toen zelfs Aron de Kaste na twintig minuten wist te scoren, geloofden iedereen in het Veenendaalse kamp in een stunt. Deze kwam er en door de 1-2 overwinning doet het nog altijd mee voor een periodetitel.

Jeroen van der Veer

,,Dit is echt heel lekker hoor", glunderde Ronald de Roos na afloop. ,,Ik zei vorige week dat alles geoorloofd was om te winnen en die uitspraak lag bij iedereen van VVA Achterberg op de kleedkamerstoel. Des te mooier dat je hier dan als winnaar van het veld stapt."

Afgelopen donderdag sprak de selectie een half uur over de formatie en onder aanvoering van technisch man Gerrard van de Pavert werd een strijdplan bedacht. Deze werkte en Panter hield VVA Achterberg knap tegen.

De 1-2 vlak voor rust kwam echter wel op een rot moment. ,,Iedereen had pijntjes in de rust, maar we moesten knallen. Niemand wilde verliezen in Achterberg en dat zag je in de tweede helft. Het was niet meer mooi, maar de jongens hebben echt gevochten voor elke meter. Ik ben ze daar erg dankbaar voor."