• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Panter redt het net niet tegen de koploper

VEENENDAAL Tegen koploper De Treffer is het Panter lang gelukt om tegen te houden, maar uiteindelijk is de ploeg van Ronald de Roos toch geknakt. In de thuiswedstrijd ging het daardoor met minimaal verschil onderuit; 0-1. 

Jeroen van der Veer

Maar wat als Dwight Keeldar twee enorme kansen wel wist te benutten? Het is een vraag die onbeantwoord blijft, want na een uur spelen viel dan toch de treffer voor de koploper uit de derdeklasse. Vogeltje vrij kon een aanvaller van de bezoekers de enige treffer van de middag scoren. ,,Je let één moment niet op en hij ligt erin", baalde De Roos. ,,Dat is een kwaliteit van hun en wij doen onszelf enorm tekort."

Volgende week wacht het duel tegen Candia'66 en daarin hoopt De Roos een zelfde wedstrijd te zien als afgelopen zaterdagmiddag. ,,Wel met meer voetbal van onze kant, maar wel als hecht collectief. Het duel met De Treffers geeft ons vertrouwen." 

Het is alleen de vraag of dat met of zonder Dion Kroesbergen gaat gebeuren. De clubtopscorer weigerde zaterdagmiddag op de bank te zitten en zat daardoor niet bij de wedstrijdselectie. ,,Het teambelang staat op nummer één", is wat De Roos daarover kon zeggen.