• Archieffoto

    Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Panter kan zich richten op nacompetitie

VEENENDAAL De kans is nog minimaal dat Panter de nacompetitie gaat ontlopen en daardoor gaat na de 4-2 nederlaag bij Keizerstad de focus op de verlenging van de competitie. De nederlaag van afgelopen zaterdag kwam onnodig tot stand; na een 2-0 ruststand vochten de Veenendalers zich terug, maar blijkt het conditioneel niet sterk genoeg. ,,En dat is de reden dat we verliezen."

Jeroen van der Veer

In de rust ging hoofdtrainer Ronald de Roos uit zijn plaat tegen zijn spelers en die leken eindelijk te beseffen dat het met het mes tussen de tanden moest spelen. Door Aron de Kaste en Mike Willemse kwam het terug tot 2-2 en leek Panter de overwinning ta pakken. ,,We kregen daarna drie grote mogelijkheden, alleen maken wij deze niet af. Daarna zie je dat mijn ploeg conditioneel op is en verlies je. Dat komt door de matige trainingsopkomst."

Daarom was De Roos ook blij dat De Kaste weer fit wordt en bijvoorbeeld Mark de Fluiter wél laat zien te willen. Laatstgenoemde kwam over van de A2 van DOVO en speelde zijn eerste volle negentig minuten in Panter 1. ,,Hij gaf alles en was een voorbeeld voor de rest."